Hoe wij werken • Guestwise
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hoe wij werken

De Guestwise manier

Wij zorgen dat het de mensen die wij ontvangen aan niets ontbreekt. Daarvoor zijn in onze ogen 3 dingen heel belangrijk; ons team, onze klanten en de gast. En bij het creëren en managen van een gastvrije beleving nemen wij de gast altijd als uitgangspunt. Deze manier van denken en werken vormt de basis van onze aanpak.

Kleur geven aan beleving

Om er 100% zeker van te zijn dat wij precies doen waar gasten op zitten te wachten, hebben wij een kleurig belevingspalet ontwikkeld. Daarin staat elke kleur voor een specifieke gastbeleving. De ene gast is namelijk de andere niet. En de verwachtingen of behoeften verschillen per situatie. Een klassiek concert is nu eenmaal echt anders dan een dancefestival of een zakelijk congres. En dat geldt ook voor de verwachtingen en beleving van de gasten of bezoekers.

 

Aan de hand van de kleuren in het palet of een combinatie daarvan, brengen we samen met de opdrachtgever in kaart wat gasten verwachten. En hoe wij in onze manier van ontvangen maximaal op de gewenste beleving kunnen inspelen. Het helpt ons ook om te zorgen dat we altijd onze beste mensen op de goede plek inzetten. Teamleden die helemaal aansluiten bij het publiek dat zij verwelkomen. Collega’s dus, die exact de juiste persoonlijkheid, ervaring en passie hebben om bij een klus uit te blinken.

 

Zo creëren we de ideale match tussen de wens van de klant, de beleving van de gast en onze dienstverlening. Mooi toch?

Bekijk ons belevingspalet