Versterk ons team • Guestwise
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Versterk ons team

Vacatures

Wil jij op het gebied van GASTVRIJHEID écht het verschil maken voor gasten? Kijk dan hier welke rol jou op het lijf geschreven is en schuif snel bij ons aan tafel!

Beveiliger

WAAR DRAAIT HET OM?

Dat hangt er een beetje vanaf waar we je als Beveiliger inzetten. Dat kan zijn bij evenementen, locaties of festivals.
Nogal een verschil. Maar waar je ook werkt, je bent altijd hét visitekaartje voor gasten en bezoekers. Iemand die met indrukwekkende gastvrijheid mensen elke keer weer positief verrast. En bij wie de brievenbus regelmatig uitpuilt van stapels persoonlijke bedankjes.

Wij zijn Guestwise en wij zijn op zoek naar beveiligers (m/v). Ben jij onze nieuwe topper? 

Hostess-Host

WAAR DRAAIT HET OM?

Bij Guestwise schrijven we GASTVRIJHEID op deze manier. Met hoofdletters dus. Gasten tijdens evenementen en festivals de tijd van hun leven bezorgen, zit gewoon in onze genen. En jij bent daar hét bewijs van! Jij weet namelijk tot achter de komma hoe je mensen maximaal in de watten kunt leggen. En je doet er alles aan om hen een heerlijk thuisgevoel te geven. Je vindt het dan ook vanzelfsprekend dat mensen na afloop voor je in de rij staan. Dit om je persoonlijk te bedanken voor je meer dan perfecte gastvrouw/gastheerschap.

Zie jij die rij al voor je? Top! Lees dan via onderstaande button verder.

AANMELDEN

GEÏNTERESSEERD OM BIJ ONS AAN DE SLAG TE GAAN? NICE!

Maak ons dan blij met jouw mooie cv, een imposant motivatieverhaaltje en een foto waar je op staat zoals je écht bent.

Stuur ons jouw gegevens via onderstaand formulier.