Versterk ons team • Guestwise
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Versterk ons team

Vacatures

Wil jij op het gebied van GASTVRIJHEID écht het verschil maken voor gasten? Kijk dan hier welke rol jou op het lijf geschreven is en schuif snel bij ons aan tafel!

Hostess/host

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Gedurende de dag heb jij op verschillende momenten contact met gasten en elk moment zie je als een kans om het verschil te maken. Belangrijk is het gevoel van welkom en geholpen zijn. Voor deze functie zijn we naar collega’s opzoek die flexibel inzetbaar zijn. Echte multi-taskers die mensen te woord kunnen staan, ad hoc problemen kunnen oplossen en in controle blijven.

Iemand die met indrukwekkende gastvrijheid mensen elke keer weer positief verrast. Wij zijn Guestwise en wij zijn op zoek naar gastheren en/of gastvrouwen. Kom jij ons team versterken? 

Beveiliger fulltime

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Je werkt bij Guestwise met een gezellig team op verschillende locaties in de regio Zuid-Holland. Denk aan locaties zoals Concert- en congresgebouw de Doelen, het Internationaal Filmfestival Rotterdam, Rijksbeveiligingsorganisaties, Gemeente Rotterdam, Biergarten, Rotown en diverse kantoorverzamelgebouwen. Voldoende afwisseling van locaties en werktijden.

Waar je ook werkt, je bent altijd hét visitekaartje van die locatie voor gasten en bezoekers. Iemand die met indrukwekkende gastvrijheid mensen elke keer weer positief verrast. Wij zijn Guestwise en wij zijn op zoek naar beveiligers (m/v). Ben jij onze nieuwe Guestwiser? 

Beveiliger min-max

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Dat hangt er een beetje vanaf waar we je als beveiliger inzetten. Bij Guestwise is er voldoende afwisseling van locaties en werktijden. Wij bieden ook de mogelijkheid om op een vaste locatie te werken als beveiliger. Waar je ook werkt, je bent altijd hét visitekaartje van die locatie voor gasten en bezoekers. Iemand die met indrukwekkende gastvrijheid mensen elke keer weer positief verrast. Wij zijn Guestwise en wij zijn op zoek naar beveiligers (m/v). Ben jij onze nieuwe Guestwiser? 

Beveiliger oproepkracht

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Dat hangt er een beetje vanaf waar we je als beveiliger inzetten. Bij Guestwise is er voldoende afwisseling van locaties en werktijden. Wij bieden ook de mogelijkheid om op een vaste locatie te werken, zelfs als oproepkracht. Waar je ook werkt, je bent altijd hét visitekaartje van die locatie voor gasten en bezoekers. Iemand die met indrukwekkende gastvrijheid mensen elke keer weer positief verrast. Wij zijn Guestwise en wij zijn op zoek naar beveiligers (m/v). Ben jij onze nieuwe Guestwiser? 

AANMELDEN

GEÏNTERESSEERD OM BIJ ONS AAN DE SLAG TE GAAN? NICE!

Maak ons dan blij met jouw mooie cv, een imposant motivatieverhaaltje en een foto waar je op staat zoals je écht bent.

Stuur ons jouw gegevens via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”15185″ html_class=”default”]