Wie wij zijn • Guestwise
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wie wij zijn

Wij zijn Guestwise!

Een onweerstaanbare passie voor het ontmoeten en ontvangen van mensen, dat kenmerkt onze mindset. Wij bekijken de wereld door hun ogen, zorgen ervoor dat zij verwacht worden en zich écht welkom voelen.

Voor iedereen die bij ons werkt is er niets mooier dan mensen te zien met een lach van oor tot oor. Zowel voor als achter de schermen, werken wij hier vanuit verschillende rollen en met veel plezier elke dag hard aan.

Onze cultuur

Binnen onze organisatie is cultuur heel belangrijk. Deze bepaalt waar wij op inzetten en hoe wij dat doen. En het helpt ons contactmomenten met onze opdrachtgevers en met hun gasten persoonlijk te maken en bewust te ervaren. Zo worden die momenten bijzonder en denken mensen er graag nog eens aan terug.

 

Bij Guestwise krijgen medewerkers ruimte om op persoonlijke wijze invulling te geven aan deze contactmomenten en het beste van zichzelf te laten zien. Ook al is elk teamlid anders, we hebben allemaal een passie voor gastvrijheid. Naar onze gasten toe, maar ook naar elkaar. Iedereen is welkom en wordt gewaardeerd zoals hij of zij is. Dit zorgt voor een perfecte samenwerking, die altijd leidt tot het allerbeste resultaat.

Kernwaarden

GEWOON ONSZELF

We ademen gastvrijheid in & uit. That’s where our magic begins. Bij ons geen fake smiles. Samen creëeren wij kaders waarbinnen onze teamleden de ruimte en het vertrouwen krijgen om daar een persoonlijke invulling aan te geven. Wij zorgen voor de beste match en krachtenbundeling, zij vertalen dit zelf naar een authentieke en bijzondere dienstverlening die kleur geeft aan de beleving van onze gast.

HET GEHEEL OVERZIEN

Samen zijn we zo sterk als de zwakste schakel. Of we nou samenwerken om alleen de toegang te beheren of om een heel evenement te coördineren; als de beleving niet in zijn geheel en op alle servicepunten van hetzelfde niveau is, merkt de gast dit direct. Wij blijven kritisch en betrokken bij alles waarin gastvrijheid een rol speelt. Doordacht aanwezig zijn, daar draait het in onze ogen om.

IMPACT MAKEN

Wij zijn altijd op zoek naar momenten waarop we het verschil kunnen maken. Tussen de regels door lezen en gasten écht helpen in plaats van het spreekwoordelijke ‘van het kastje naar de muur’ sturen. En het liefst doen we dit al voordat de gast ons een vraag stelt. Echte “WOW”-momenten bij gasten, daar worden we vrolijk van. We noemen dit ook wel ‘dubbel plussen’! En het begint allemaal bij het begrijpen van de gast.

VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN

Wij maken ook wel eens fouten, sorry 😉 .

Maar als dit gebeurt, komen we hier eerlijk voor uit en pakken we vervolgens snel de draad weer op om alles alsnog goed te regelen. We leren ervan en we worden daardoor steeds beter in wat we doen. Als team hebben we vertrouwen in elkaar, zijn we er voor elkaar en dragen we ook verantwoordelijkheid met elkaar. Als iets goed gaat én als iets even minder goed verloopt.

DE FUN FACTOR

Met elkaar hebben we vooral veel lol. Maar we weten ook heel goed wanneer het tijd is om professioneel te zijn en hard aan het werk te gaan. Wij geloven dat dit het beste lukt als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Als je het naar je zin hebt, straal je dit namelijk ook uit. En die vibe werkt aanstekelijk.

ALTIJD VOORUIT KIJKEN

We leren van elke opdracht die we doen. Van onze opdrachtgevers en van hun gasten. Maar ook van elkaar. Kennis en ervaring die wij gebruiken om elke dag nog beter te worden. Nu en in de toekomst.

Het team

D

Bridge Builder

Dave

Bridge Builder
C

Quality Keeper

Carlo

Quality Keeper
Q

Creative Thinker

Quincy

Creative Thinker
R

Go-Getter

Ray

Go-Getter